Pinsamt!

Kanske är det inte så jätteinteresant men fan vad vi skrattade xd!  :

Jag och Julia var ute med Godis i det fina vädret..Sen kommer det en man bakom oss som börjar rota i soptunan. Ja och så kolla vi på han och så säger han '' bara lite snus ''  haha vi kunde inte låta bli att skratta :) iallafall så fortsatte vi att gå  och han gick bakom oss.. tillslut så frågade jag han om det var gått med begangnat snus och han liksom bara va vad sa du? och så gick han imot mig.. ja bara '' nej men det var inget '' ( så feg jag är, haha! )  han bara jo säg nu. så log han imot mig, men det såg riktigt fejkat ut.. trodde fan att han skulle lappa till mig om jag sa det igen.. ja sen kommer vi till den delen som jag tyckte var pinsam xd  jag vet inte varför men jag bara skriker '' neeej! '' och så springer jag iväg över ängen och fortsätter att skrika.. så skrattade han åt mig också xd
aja ha det gött!

Stress stress och stress -.-

Sitter på mammas jobb.. Kanske inte världens roligaste men nu har jag ju iallafall tid till att plugga men nej, så hamnade jag här.  Shit vi har prov både imorgon och i övermorgon, så e stressad som fan.  Men ush jag orkar verkligen inte plugga nu , är jättetrött ( som jag alltid är nuförtiden ) vill bara hem och sova -.-   Jusst nu önskar jag verkligen att jag hade ett fottografiskt ( eller vad det heter xd ) minne...Då hade det väl nästan räckt med att jag läste igenom alla dessa kapitel och sen kom jag ihåg det :O Men så är det tyvär inte nu så jag måste väl börja läsa snart. Annars har dagen i skolan varit helt okey, bara lite långtråkig.. men sista lektionen var iallafall kul! Då hade vi opera, ja asså inte sån '' sång opera '' utan det är mer som tiater.. Och har faktist lyckats fått roll i den :) Snart är det ling uppvisning igen, kul kul ! Jaa.. Jag har väl endel att se fram i mot fast att det igentligen inte alls känns så. Hoppas att eran dag har varit bra!
Nä nu MÅSTE jag börja att läsa igenom häftet.


kram sålänge    

allt dethär på samma gång...

förlåt.. nu har jag inte skrivit på en vecka! men det är för att jag varit i västerås och har knappt haft tid till data då. haha. iallafall så var det jättemysigt där, härligt var det att träffa släkten igen å så.. men så hände ju även lite annat som dock inte var så kul.. eller var det? just nu vill jag bara att allt blir som vanligt igen, önskar att det som hände aldrig hänt.. eller kanske borde jag vara glad istället? äh jag vet inte, det får bli som det blir.. annars tycker jag faktiskt att jag mått bra där uppe! men sen när man ska hem så känns det ju inte lika bra, fast det kanske inte är så konstigt? och så tänker jag alltid att jag kommer hem till allt det vanliga.. ja vet, jag borde inte tänka så! och desutom finns det även mycket bra som jag kommer hem till , tex vännerna. men det känns bara som att jag kommer hem till mig själv igen, som jag inte vill..
hoppas att ni har det bra!

puss