trööött på detta

ja godagens!   depp depp och depp :O blöhö inte på topphumör nu... ja det kanske värkar som om jag aldrig mår bra.. men det gör jag faktist,  bara att jag inte skriver om det så ofta... :/   dagen har annars varit rätt bra...åt frukost, kollade film, ja sen satt ja och deppa, haha. men det orkade jag inte me, för att det e ju inte precis kul. så fråga jag emma om hon ville ta bussen in till lund å gå på bio. ja så gick vi på bio :D  på: vi hade iallafall tur med vädret. haha den var faktist rätt kul:) sen skulle vi hem igen då med buss.. men bussen gick inte förns på länge. så ja å emma gick in på coop, och när vi skulle betala börja dom i kassan skratta för vart vi bodde:O dom fråga oss det XD

puss

helt okey.

Dagen har varit helt okey hitils... ska med klara nu till stallet. mysigt:) och sen direkt till babbsan och julpynta hos dom sötnosarna<3 haha har typ inte jobbat ett skit idag i skolan x) för vi har IA vecka sissta veckan nu.. så vi får jobba med vad vi vill... ja men jag sitter å kladdar på loggboken istället och försöker få tiden att gå. haha.  ingen bryr sig ändå :O....  och på maris lektioner spelar vi typ bara spel... kanske inte jättekul men roligare än att jobba iallafall... så jag tror inte att denna veckan blir så särskilt jobbig ;D och snart är det julkonsär... det är tacka vare den som vi har IA vecka:) för att  vi ska kunna ha kör när dom vill...  blöhöp vi ska ha det i 3 timmar i sträck i morgon...  menmen:)

ha det bra PUSS<3

osäker.

världen är stor och jag väldigt liten jämfört med den. Men ändå ska jag själv orka stå emot mycket. Det är inte lätt nej. Men i nuläget kan jag inte göra något åt det, hjälpen finns där men den känns som så väldigt långt borta.

vad tusan ska jag göra? Jag fråga mamma vad det var med henne, hon sa att hon var deppig ;/ . jaha... det får mej på något sätt att känna mig mer osäker och ännu mindre trygg.. varför det igentligen? faaan asså.