tillbaka där jag var ?

Jobbiga minnen snurrar runt i mitt huvud..försöker att förtränga men det går inte så bra.  varför? jag tycker att jag borde vara nöjd och glad nu, jag älskar ju att vara här, vi har gäster å allt :O men nej, mina tankar tar över och styr som vanligt. förfan sluta förstör mig :@!  bara låt mig va :'(  varför just alltid när jag ska göra något som jag verkligen gillar?  visst kom när jag redan är ledsen och nere, men snälla inte när ja mår braa.  vad vill ni mig igentligen? :(  inget bra skulle jag tro..  men vi är en och samma person, men känns som två olika... du är inte jag, jag är inte du? :S    eller jo.
 
stänger ögonen och blundar, vill komma bort, men vaknar
upp på samma plats och söker efter hopp. om att snart
få känna glädje lycka och kärlek, för är det något jag behöver
så är det närhet.
esanna<3

// Linnea

västerås<3

Godmorgon! vakna precis, känns lite sent men vi hade gäster här igår så somna rätt sent. men jag blir aldrig frisk! fy, haha blir sur på min jävla förkylning nu. får ju inte åka till gammelgammel :( fint namn ellerhur? xd  men ska till arosfortet tror jag:D sen blir det en sista myskväll med kusinerna! så ska vi kolla på melodifestivalen. i morgon åker jag hem, fast väldigt sent:) det är fortfarande mycket snö här, kan ju alltid hoppas på en snöstorm så ja ej kommer hem. hahahah fan vad jag är fjantig!  håller på som när jag va liten xd men får ju träffa mina vänner, och det vill jag klart. men skolan då ;(  varför hatar jag den så?! jag var med min lilla kusin som går i trean en dag i hennes skolan. shit vad det verkade skönt att gå i trean, rolga lektioner och god mat :O fast det är ju lätt att hitta fel på stället man går till varje dag.. nu måste jag äta frukost. ha det gött!

kraam.

lite läskigt xd

haha känns som om ja ska få sån falskkrupp eller hur det stavas?:O har kännts så hela natten, äkligt:S  går väll kanske över snart... ska snart ta och äta lite frukost, sen har jag ingen aning om vad ja ska göra. men ikväll ska jag titta på när min kusin spelar hockey mot damlaget :O hahah blir säker rätt kul! detta blir säker en bra dag, mår varken bra eller dåligt... lite jobbigt menmen:)  om 4 dagar åker jag hem.. inte så  jätte kul, men har ja något val? xd men det ska ja inte täka på nu!  hoppas att ni alla mår bra!

kramar! åå saknar verkligen detta!  :'(    skit i mannen som ligger där xd<333