fan. ^^ :(

nämen tjenare^^ , haha.. det har väll varit en okey dag. förutom att min mentor har fixat så att ja har fått tid hos skolsysster. tema, mat å hälsa.  min mentor ville prata med mig.. och sen var det en annan lärare i klassrumet också.. haha undrade om det var typ någon som skulle vara med å prata om dethär. men det var det inte tror ja, jabrydde mig inte specielt mycket. jag typ drog igång och strunta i om hon andra stog där. blev faktist rätt arg.. min mentor var inte heller så specielt trevlig. Hon började ungefär med att '' du är här för det igår när du inte hade lust att äta upp maten''  ja sa att ja faktist åt upp det. hon bara: ja men med tvång. hon sa också att ja blivit smalar och att hon hört att ja inte äter så mycket hemma.. hon sa  '' och du ska gå dit! '' sån jätte sur..:( man bara jaha? ush ;( höll verkligen på att börja gråta när ja gick ut där ifrån. det känns som att nu får det vara nog.. ja har inte blivit smalare!? :'|   nejnejnejnej. har ja inte.. min andra mentor var ju också inblandad,.. men hon stöttar mig på något sätt.. när vi ibland pratat allvar eller vad man ska säga:S så kommer hon alltid fram och säger typ '' det är bara för att ja är så orolig, det får absolut inte hända något med dig''  blir så glad då:) för att hon verkligen bryr sig<3 men det andra blev förmycket.. jusst nu mår ja iallafall rätt bra:D julia ska sova här :) och vi ska ha en mysigkväll!

pussåkram

Tjenare:)

haloj!:)  har inte bloggat nu på ett tag;) men dom här senaste dagarna har faktist varit rätt bra!:D har inte haft så mycket ångest å sådär..för någon dag sen var jag hos skolkuratorn:O eller hur man stavar? ja det var inte så jättetrevligt... har ju gått hos en förut fast inte på skolan.. iallafall har jag fått tid där snart igen.. och hon sa att vi skulle gå djupare. då blev ja faktist rädd, haha. jag har ingen lust med det.  det kändes helt enkelt fel.. så tänker nog inte gå dit.. ska avboka det tror ja ? xd jajaja... idag skulle jag ut till babbs.. men det blev ej av, vill ju dit nu verkligen!:O imorgon är det fredag och ridning:) nice, ska nog rida sky, som typ var jätte stressad förra gången för att larmet gått å sådär. hon kasta av en i gruppen efter mig.. buse xd<3  är med julia nu.. och sen ska jag nog ta å käka något,, å kanske gå ut en runda. får se:)

puss

;( :)

haha vilken dag :/  okey, dagen började väll bra, åt frukost va ute å gick med mamma, men annars har ja inte gjort ett skit typ, och nu har ja panik å ångest som vanligt.  asså vafan! ja vet att ja typ inte skriver om något bra å detta kan väll kanske bli rätt tjatigt, men ja försöker att göra det lite iallafall. men hihi kommer inte på något bra nu^^ jo att det snart e lov  igen:D om tre veckor..:) ska nog gå ut å gå igen snart, om ja orkar, sen kanske kolla på film med mamma.. har fortfarande inte tränat något på provet:O ja orkar inte det när ja mår såhär, ja orkar ingenting! men skolan är ju jätte viktig, ska gå på extramatte i morgon innan skolan börjar så att ja kan få hjälp med det ja inte kan, så hoppas jag att ja klarar provet, ush känns inte som om ja gjort något idag;P tiden har rusat förbi. men jag har iallafall slängt sopporna, handlat, städat, å fikat xd imorgon ska jag iallafall se till att jag kommer ut och gör något! jävligt tråkigt att sitta här hemma. fasst man behöver ju inte alltid göra något...har ju ändå gjort endel i helgen redan, sovit hos julia, varit i höör:) så detta blev väll en slappdag ;D ska nog ta å göra någonting annat nu!:)  ha det gött,

kramkram