Ja grattis grattis! xd

Hm.. Ja det blev en del på nova idag. Fina ljusa sommarkläder!:) Det är så skönt att få sätta på sig något ljust nu efter den mörka vintern. Tycker inte ni det? Åh gud längtar verkligen till sommaren nu! och specielt till norrland. Tänk att stå där nere vid vattnet nu och borsta tänderna ( hahaha ) eller grilla banan med choklad i, gå en runda med Gustaf eller ja bara något sånt enkelt! Men jag får vänta några månader..
Iallafall så ska jag förmodligen upp till västerås nu om några veckor, alltid trevligt ja:) och för en gångs skull så får jag fira hanna min kusin som ska fylla 10 år :O gud vad tiden går snabbt! Och sen ska vi fira mammas moster som fyller 60, och sen malin och josse som ska fylla 20 på lördag, shit mycke firande här! Och vad ska man nu köpa till dom två? Några tipps? Har ingen aning om vad dom skulle vilja ha..menmen, nu måste jag sova.

godnatt<3
Mörkt!

tjenare! någon annan som släckt hemma mer än jag? för idag från halv nio till halv tio skulle alla släcka hemma ju :) för miljöns skull. hehe, men blev ganska trött på detta mörka! men det var rätt mysigt med alla stearinljus!  hmm, det var ett tag sen jag blogga nu. men som vanligt så har jag inte haft så mycket att skriva om... annars har det väl inte hänt så mycket idag, har varit en stund nere på stan och sen åkt till dalby. och i morgon blir det kanske nova med emma:) behöver verkligen nya kläder nu, okey behöver och behöver.. men vill ha! hoppas att ni mår bra.

pusss

Åå nej, gillar inte söndagar xd

no söndagar gillar jag inte! det ända jag gör då är att sitta hemma typ, skittråkigt. och så är det ju dagen innan skolan börjar igen ( haha )  förut kunnde jag gå till skolan och må bra. det var liksom rätt skönt att få komma hemifrån.. men nu är det samma sak i skolan som hemma.. stör ju skolarbetet och allt! hmm.. vet inte alls vad jag ska skriva om, har ju inte gjort något förutom att ja har varit på mammas föreläsning.
imorgon måste jag börja plugga på provet som vi ska ha om 6 veckor -.-   orkar inte!
mm detta har varit en rätt tråkig helg, fast fredagen var toppen! gjorde en massa då :) åt gott, jag och julia hjälpte lisa att hämta hö, och sen åkte vi hästtransport. haha det var fan läskigt!

tråkigt inlägg hehe..

kraam!